ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΚΤΕΟ ΒΑΡΕΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

About Project

Το εν λόγω έργο αφορά στην κατασκευή ΙΚΤΕΟ με σκοπό τον τεχνικό έλεγχο βαρέων οχημάτων, στο οποίο είμαστε υπεύθυνοι για την εκπόνηση της στατικής μελέτης καθώς και για την κατασκευή του έργου. Υπεύθυνος για την αρχιτεκτονική μελέτη, την αδειοδότηση και την γενική επίβλεψη του έργου είναι ο συνεργάτης μας Αρχιτέκτονας Μηχανικός  Χριστόπουλος Γεώργιος. 

Το οικόπεδο βρίσκεται στην περιοχή Ρυάκια Ελίκης, έχει εμβαδόν 14670 τ.μ. και μέσα σε αυτό θα κατασκευαστεί το κτίριο του ΙΚΤΕΟ, το οποίο θα έχει επιφάνεια 150 τ.μ. Το κτίριο θα αποτελείται εξ ολοκλήρου από μεταλλικό φέροντα οργανισμό με ελατές πρότυπες διατομές HEA 260 για τα υποστυλώματα, IPE 270 για τα δοκάρια και IPE 180 για τις κεφαλοδοκούς. Η επικάλυψη των όψεων του κτιρίου καθώς και η στέγη του θα πραγματοποιηθεί με μεταλλικά πάνελ, ενώ η θεμελίωση του θα κατασκευαστεί από οπλισμένο σκυρόδεμα κατηγορίας C 25/30. 

Τέλος το εν λόγω κτίριο θα επικοινωνεί με το υπάρχον κτίριο ΙΚΤΕΟ για ΙΧ και μοτοποδήλατα μέσω ενός μεταλλικού διαδρόμου, ο οποίος θα κατασκευαστεί με κοιλοδοκούς.   

Project details

Αρχιτεκτονική Μελέτη :  Χριστόπουλος Γεώργιος
                                     Επισκόπου Τιμοθέου 4 Αίγιο
                                     τηλ : 6932381685, 2691023288
                                     email : gxristo@hotmail.gr              Στατική Μελέτη : Μαρινόπουλος Παναγιώτης
Έτος Κατασκευής : 2021
Τοποθεσία : Ρυάκια Ελίκης – Αιγίου